Здравейте колеги!И на мен тази кола ми е легнала на сърцето и май дойде момента и аз да я имам!На всички Ви е ясно какво изпитвам като я видя,така че няма да навлизам в подробности.Искам само да попитам някой знае ли нещо за тази красавица,която се продава в Мобиле-то?Днес ходих да я огледам,но охраната ми каза да дойда в понеделник,че сега нямало дилъри и за сега ми остава да пробвам да събера инфо от единственото възможно място.Благодаря предварително и пожелавам много безаварийни км. на всички.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Съвети за покупката на ГТВ!
Collapse
X
-
-
Сори,че не уточних.2004 V6 3.2 мотор.Alfa Romeo GTV 3.2 V6 24V -сбъдната мечта
Peugeot Partner 1.6 HDI 90 BHP(служебна)-много зла за гъзарите-ex
SEAT Ibisa 1.4 '08(служебна)-много пъргава и ненатоварваща-ex
Dacia Logan 1.5 cdi 90 BHP(служебна)-голямото наказание за шофьора!!
Comment
-
Как да се свържа с него?Дали е удобно да му звънна на GSM-а,който е даден във темата за сервизите?Last edited by кучето; d.m.y г., 20:00.Alfa Romeo GTV 3.2 V6 24V -сбъдната мечта
Comment
-
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=44718
това май е същата кола - Бобо със сигурност има инфо за тая кола
PS: аз ако имах 12 бона веднагически го лапвах това бижу...
Comment
-
За тази цена колата си заслужава много - mисля някой ми спомена че е била чукната леко, ама е оправена и няма нищо притеснително (това съм разбрал за тази кола, но тогава вече бях взел моята V6) Все пак Бобо може да има повече инфо, но най добре я огледай на място.
Иначе GTV - V6 еле пък 3,2 е страшна кола. Според мен, а и според брадовчед ми след като карахме моето GTV и на баща му 745i - 333 k.с , сме единодушни , че като кеф от шофирането GTV- то е по- яко от баварката
П.П. Не се притеснявай звънни на Бобо по телефона!2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
Благодаря колеги.Говорих със Бобо и той ми каза всичко!Вече предупредих и на работа,че ще закъснея в понеделник и сутринта ще я капарирам...!Стискайте ми палци!Alfa Romeo GTV 3.2 V6 24V -сбъдната мечта
Comment
-
Първоначално публикувано от кучето Покажи съобщениеБлагодаря колеги.Говорих със Бобо и той ми каза всичко!Вече предупредих и на работа,че ще закъснея в понеделник и сутринта ще я капарирам...!Стискайте ми палци!
Comment
-
Точно този модел ГТВ и с точно този мотор на мен ми е мечта ,и при първа възможност мисля да е осъществя,иначе към колега:изобщо не се замисляй това е топ е Top -версията на ГТВ и се произвежда само 2004-05г така ,че не се замисляй изобщо.Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
-
Благодаря колеги!Вече хич ни му мисля!Ще сбъдна една мечта!Alfa Romeo GTV 3.2 V6 24V -сбъдната мечта
Comment
-
Първоначално публикувано от кучето Покажи съобщениеБлагодаря колеги!Вече хич ни му мисля!Ще сбъдна една мечта!
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеЩеше да я видиш ти, ама в Бургас, ако онзи ден не си бях купил мотор.Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
Comment